19Απρ

ιστορίες της Κουζίνας │ Spaghetti με φέτα και ελιές!

Υλικά που θα χρειαστείς:

500 γρ. σπαγγέτι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
150 γρ. τυρί φέτα κομμένη σε κύβους
10 μαύρες ελιές κομμένες στα δύο
1 κ.τ.γ. ρίγανη
1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό τομάτας
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 σκόρδο ψιλοκομμένο
½ κουταλάκι γλυκού κανέλα
Αλατοπίπερο
1 κ.σ. σέλινο
1 ψιλοκομμένη πιπεριά

 Πώς να τα φτιάξεις:

Σόταρε στο λάδι, το σκόρδο, πρόσθεσε το κρεμμύδι, τη ντομάτα, την κανέλα, το σέλινο και την πιπεριά και τα αφήνεις να βράσουν. Λίγο πριν σερβίρεις πρόσθεσε την φέτα, τη ρίγανη και τις ελιές.

Bonus Tip: Τα ζυμαρικά δεν τα ξεπλένεις ποτέ με κρύο νερό! Αντίθετα τα σουρώνεις και αμέσως τα ενώνεις με τη σάλτσα!

Θερμίδες: 1 μερίδα σπαγγέτι με φέτα και ελιές αποδίδει 520 Kcal



Share This Story, Choose Your Platform!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email