24Μαΐ

ιστορίες της Κουζίνας | Μεσογειακή σαλάτα με σπαράγγια!

Υλικά που θα χρειαστείς (για 5 μερίδες ):

¼ κούπας μπαλσάμικο
½ κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά γλυκού αλάτι
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
500 γρ. σπαράγγια βρασμένα σουρωμένα και ψιλοκομμένα
150 γρ. φέτα θρυμματισμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας κόλιανδρο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ φτιάξτε το dressing αναμιγνύοντας το αλάτι, το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο και την καστανή ζάχαρη. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμείξτε τα σπαράγγια, την τομάτα, το κρεμμύδι, τη φέτα και τον κόλιανδρο και σκεπάστε το μείγμα με το dressing που παρασκευάσατε. Σερβίρετε καλύτερα ως κρύο πιάτο.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:

Μερίδα:1/5 συνταγής
Θερμίδες: 130 kcal
Πρωτεΐνη: 5,2 γρ.
Υδατάνθρακες: 8,5 γρ.
Λίπος: 8 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2 γρ.